szombat, május 08, 2010

  • English Version
  • Łódż CACIB 2010. május 1.









    Fehérrel neveztünk a második lengyelországi kiállításunkra is. A rendszeres, szorgalmas kutya kiállításra járók tudják, hogy az időjárás mindig lutri a szabadtéri kiállításoknál és a nagy számok törvénye alapján minél több kiállításon vesz részt az ember annál nagyobb az esély arra, hogy esős illetve kedvezőtlen időjárásba fussunk bele.
    Most ez sikerült. A szervezés azonban most is profi volt és megadott időpontra mentünk, ami nagy könnyebbség volt mert oda és vissza kb. hét órás autó utat kellett megtenni.
    Fehér remekül érezte magát és most a lányom Gréti vezette fel. Gyakorlatilag egyre nagyobb rutinja van mind kettejüknek és nagy sikerrel szerepeltek.
    A délutáni programban is felvezettük Fehért, hogy a kuvasz ne maradjon ki a fajták közül, de mint korábban már említettem a Polski Owczarek Podhalanski-val szemben itt nehéz labdába rúgni.

    péntek, május 07, 2010

  • English Version
  • "B" alom gazdára talált











    Húsvét előtt lehetőségem volt megnézni a B alom-ból gazdáiknál Barkát, Basát, és Bakonyt. A képeken Bakony és Barka látható. Számomra mindegyik kedves maradt, de azt hiszem Bakony kiemelkedik közülük a tartásával, egyéniségével és megjelenésével.